Alla inlägg under september 2006

Av Dennis Höglund - 23 september 2006 07:55

Idag ska jag och en polare vara funktionärer på folkracet här i nynäs. Vi kommer ha sånna där gula västar på oss och se ut som spån men vafan det får man ta. Ibland ska man få ha lite kul har jag hört. Jag fixade med min cykel igår också, kom fan långt på den. Fixade bort den där hållaren på pakethållaren som man kan ha pump i för den använder jag aldrig. Så tog jag bort ett handtag på själva stången som man ska kunna bära cykeln i för det använder jag inte heller. Det kommer bli så fint det där. Vi ses på Eneby.

Av Dennis Höglund - 22 september 2006 03:55

Jag har haft mycket skoj för mig, jag har ätit kebab och hittat färg till cykeln. Så har jag bytt styrleder på min peugot. Imorgon ska jag montera bromsklossarna och då bör den fungera som den ska. Men nu hade jag tänkt gå och lägga mig och se på naruto. Naruto är lite skön anime som jag kolla på. Det är alltså inget tecknat barnprogram om det är vad ni tror.

Av Dennis Höglund - 21 september 2006 11:58

Idag var det svårt att kliva upp på morgonen. Jag brukar inte vara den som är trött men idag var jag det. Jag kom hem vid 3 igår skulle jag tro. Jag och en polare höll på att bygga en mittkonsol till hans bil när en tjejpolare tog med oss på en biltur som varade i ungefär 5 timmar. Nu håller jag på att bränna en skiva åt henne för att musiken vi lyssnade på igår klarar jag inte igen.Vi ska nämligen åka in till biltema idag så jag kan köpa styrleder till min peugot. Då kommer den fan kunna svänga och alla kommer vilja köpa härligheten. Jag har smygfunderat lite på att sälja mitt xbox också men vet inte riktigt om jag vågar. Då har jag inget att spela på men det kanske är bra. Äh jag vet inte vi får se hur det blir.Något som börjar bli jobbigt är att man inte haft sex på länge. Jäklar alltså man märker verkligen det för direkt när men ser en fin tjej nu så blir man intresserad. Jag skulle tro att det kallas för sexuell frustation eller något. Haha men vafan har man klarat sig så länge som jag har så klarar man sig lite till. Det lär ju vara så att det finns en tröskel som man måste komma över och sen så spelar det ingen roll längre. Så långt vill iallfall jag komma så jag slipper tänka på det.Värsta är väl när man sover med en tjej för då vill man egentligen bara slita av henne det lilla hon har på sig och göra annat. Tur att man är en behärskad pojke haha. Men vad säger du Dennis, ska du och jag göra oss klara så vi kan åka till biltema?

Av Dennis Höglund - 20 september 2006 03:09

Asså vi kommer inte på det. Den satt i en ford escort -80 men vi har inte riktigt listat ut vad den gör.

Av Dennis Höglund - 19 september 2006 15:01

Jag tror den dära jäkla john blund håller på att jäklas med mig. För jag är jättetrött och jag har sovit jättemycket. Haha åhh allting låter så larvigt när man använder ordet jätte så jag ska nog sluta med det. Nu är jag jättearg :D..Idag hade jag tänkt att göra mina läxor, man kanske ska utnämna tisdag till en officiel läxdag eller något sånt. Då kan jag göra min läxor varje tisdag haha :D.. smart

Av Dennis Höglund - 18 september 2006 14:10

Varför ska man då testa hur mycket promille man har i kroppen om man inte ska köra bil, båt eller cykla. Jo om man är lite dragen och kommer hem till någon där det ligger en alkometer på bordet så tar man rätt snabbt upp den och provar hur mkt man har i brist på annat att göra. Det är väl den enda förklaringen jag kan komma med, alkoholpåverkad, brist på att göra och lite nyfikenhet :)..

Av Dennis Höglund - 18 september 2006 13:58

Jag har funderat en liten tid på om jag ska måla om min cykel. Det är min på bilden som ni ser, en sån där gammal militärcykel som inte ger vika för något. Men jag vet inte vilken färg jag ska måla den i och jag vill absolut inte måla den i svart för det blir så tråkigt. Jag funderar på om jag ska målla den i två färger typ främre delen en färg och så en snygg övergång till en annan färg bak. Eller så målar jag vissa detaljer i annan färg som tex kedjeskyddet, lyset, paketethållare och styre. Jag cyklar rätt mkt så min cykel är viktig för mig, får sätta neon på den och sånt haha. Nä men seriöst måla om den ska jag göra iallfall.Igår röstade jag och det blev inte alls som jag ville. Varken med trängsel eller parti. Vars är vägen på väg kan man fråga sig men jag fick inget svar på den frågan. Dom sa att jag fick behålla mitt röstkort som minne och det var väl snällt.Fan en grej måste jag fundera lite på, för jag har hört att det inte är så men jag är inte säker. Det stod att man var tvungen att ha med sig legitimation för att rösta. Men alltså legitimation är väl något helt annat än ett id-kort. Ett id-kort är ett sånt med bild och en legetimation är typ om du är massös och ska visa att du är legitimerad sådan. Är jag helt ute och cyklar nu? För annars är det en jäkla massa myndigheter som skriver fel och är okunniga. Då kan jag känna mig smart i ett halvår framöver.Jag har funderat på att söka jobb som väktare någonstans för man får så lite pengar när man är student. Visst man kan ju ta lån genom csn men hur kul är det, då jobbar jag hellre på helger och vissa vardagar. Jag får nog ta tag i det där så jag kan köpa den där fina bilen jag är ute efter ;D. Den bara står där och väntar på mig.Lite skön historia lektion jag hade idag då, vi såg på film och snackade lite bara. Det är så man ska börja en måndag runt 8. Har lite matte sen vid halv 5 som jag ska närvara på har jag bestämt mig för. Ingen mer frånvaro ska ske för jag vill gärna lyckas med min vuxenskola. Jag känner mig inte så vuxen när jag skolkar. Då sjunker min vuxenstatus med ungefär 5 år.Nu ska man duscha och göra iordning något att äta så man orkar hela dagen. Med mycket mat i magen man orkar hela dagen, eller äta bör man annars dör man. Fan ibland är jag klipsk haha :D..

Av Dennis Höglund - 17 september 2006 05:05

Nu är jag hemma ifrån kvällens bravader. Jag var ute och åkte lite bil med Christer och till en början var kvällen lugn och skön. Men sen så ringde en tjejkompis som ville att vi skulle gå ut och dricka me dom. Man kan väl inte säga något annat än ja så vi gick ut. Stället som vi var på stängde vid 3 och både jag och Christer var sugen på lite efterfest. Vi försökte locka med oss lite folk hem till honom men det var ingen som var sugen. Alla skulle hem och sova. Vafan liksom är det amatörernas afton ikväll också men vad gör man. Jag och Christer gick iallafall hem till honom och käkade korv och drack ett par bärs. Sen begav jag mig hemmåt alltså där jag är nu i skrivande stund. Jag ska strax sova men först tänkte jag blogga lite. Jag är inte så himla påverkad, alkometern visade 0.40 så man är ju inte helt offside. HELVETE, jag hade ett glass med vatten som stod brevid datorn. Jag råkade slå ut det när jag sträckte på armen. VAFAN också kommer ta tid som fan att torka upp allt det där vattnet. Här ska man vara lite nyttig och dricka vatten i förebyggande syften men vad fan sker istället. Blir att hämta nytt vatten och torka upp det gamla. NU SKA JAG SOVA!Eller ja snart... Det är trevligt kommentarerna jag får känns det som man gör någon nytta iallfall :). Men sängen och det blöta golvet väntar, inget annat blött iallafall eller då skulle man nog säga vått. Haha nä nu har jag varit snusikig så det räcker så innan det spårar ur, goder natter :D...

Presentation

Omröstning

Köper du din musik eller laddar du ner?
 Laddar ner
 Köper och laddar ner
 Köper

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards