Alla inlägg under juni 2006

Av Dennis Höglund - 16 juni 2006 08:27

Igår var det dags för alla 9:or att sluta och då är det lite musik och lek nere på nicksta. Men en sak som inte alla vet är att man kan få en sån här fin t-shirt om man är nykter. Man måste blåsa och så för att bevisa att man inte har druckit något, eh vatten går ju bra men inte alkohol :þ.Jag var där nere igår vid två tillfällen men det blåste lite först men sen så var det skönt. Dropfill eller vad dom hette var ju helt okej men vad fan var det för 4 grabbar som skrek 149 backlura genom två låtar :S.Dom var tydligen bra eftersom dom fick uppträda två gånger, ehh jag håller inte med. Jag har iallfall min t-shirt nu och det är det viktiga. En kompis till mig var också nere och ville ha en men hon kunde inte hålla sig ifrån spriten, synd synd.Nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe, ska iväg på matteprov vid 09:15, det ska nog gå bra. Jag ska in och köpa inlines idag också så man kan bli lite fit, haha wish me luck.

Av Dennis Höglund - 15 juni 2006 13:42

Det är helt fantastiskt hur bra det funkar, linux + ipod. Jag trodde det skulle bli en jäkla massa krångel med det hela, har läst hur andra haft problem.Skrev en regel för udev och nu hittar amarok min ipod själv så det är precis som itunes om inte bättre ;). Christer har fortfarande inte vaknat verkar det som så det blir nog inte sjön idag, men det gör ju inget för det har börjat komma lite moln.Vi ska iallfall försöka få ihop hans saab igen idag. Vi började slita i hans turbo lite igår men den vi tänkte byta till var inte likadan så vi behöver lite andra saker. Vi var ute på torö igår och försökte få bort en men det var lite rostigt så 2 bultar gick av :þ. SEN så var det mördarmyggor överallt, ahh fan. Jag trodde jag skulle klara mig ett tag utan jäkla mygg, fan också.En bild på hur amarok ser ut :)

Av Dennis Höglund - 15 juni 2006 10:36

Kanske så stämmer det att efter regn kommer solsken men ibland kan det ta lite tid. Igår regnade det och idag är det fint väder. Ska man ringa Christer nu och säga att vi ska åka ut på skön eller ska jag låta han vakna själv? Äh jag har tappat bort min kaffekopp, jag brukar hämta kaffe i köket och ställa den på något strategiskt ställe i mitt rum. Efter ett tag vid datorn så är den borta. Ett äpple och en kopp kaffe, det är en fin frukost det.Min ipod säger fortfarande "Do not disconnect" men jag tror inte det gör så mycket för jag har kopplat ur usb-kabeln ett antal gånger. Nu är det rockbox på den också, woho!

Av Dennis Höglund - 14 juni 2006 23:57

Ja nu har man varit ute och åkt en massa bil fram och tillbaka. Jag har även skitat ner mig lite :þ.. Förut var jag en utmärkt mekaniker men det märks att man tappat lite. Fan jävla turbo, man ska inte försöka ta bort något som är jätte rostigt då går saker sönder.Eh bara så ni vet... Min ipod säger fortfarande "Do not disconnect" men det är nog för att den laddar. Jag har läst manualen eller vad man ska kalla det för men där står inget om laddtider. Jag tänkte iallfall lägga in rockbox på den om någon nu vet vad det är, rockboxNu ska jag organisera min musiksamling lite å sedan sova, folk vi hörs imorgon.

Av Dennis Höglund - 14 juni 2006 14:42

Men ja nu äntligen har min ipod nano kommit, den är jätte fin.. Står agne på den på baksidan :þ. Det var en svettig kille från TNT som löpte fram till min dörr med den, skriv under här och här. Nu är den iallfall här och jag ska strax börja leka med den.Inkopplad i min något alternativa dator, gentoo linux. Skärmen på ipoden blinkar "do not disconnect", ehh okej vi väntar lite då.Nu börjar jag bli otålig för nu har det fan gått 5 min så det borde ha lite grundladdning men inte slutar den varan för det :/. Jag vill så gärna dra ut usb-kabeln men frågar är vad som händer då. Okeeej jag väntar i 30 min och har den inte slutat larva sig då så kommer jag dra ut usb-kabeln och se vad som händer.. Hej hej

Av Dennis Höglund - 14 juni 2006 10:19

Var det bara jag eller var det fler som blev berörda av den outhärdliga värmen inatt. Jag kunde inte sova, vad jag än gjorde så var det för varmt. Tur att man har CSI Miami sådär lagom sent så man iallfall har något att se på, sen så var det något på tv 4 som inte heller var allt för dåligt. Aja, åter till morgonen...Min mobil ringer vid 8 nångång, det är en katt som jamar eh skriver man så? Jag vill så gärna skriva mjaua för det är ju precis vad katten gör. Den går något såhär -meoooooow meow meeoow meeeeeeow, väldigt jobbigt om man försöker sova vidare. Eftersom jag somnade så sent inatt så var jag såklart hur seg som helt och ville verkligen inte kliva upp MEN det var ju varmt som bara den så man var ju så illa tvungen. Upp duscha tänkte lite om man verkligen skulle orka ta sig ner till sjukhuset och gå på sin lilla sommarkurs.Jag går MaB på komvux för när jag gick i gymnasiet trodde jag inte att man behövde infinna sig på lektionerna. Äh skitsamma orkade inte, dessutom så väntar jag på min ipod som borde komma vilken dag som helst nu. Jag har missat den en gång redan, det var i fredags 13:30 den borde komma nu NU NU jag vill ha den :/...

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Köper du din musik eller laddar du ner?
 Laddar ner
 Köper och laddar ner
 Köper

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards