Alla inlägg under juni 2006

Av Dennis Höglund - 19 juni 2006 12:53

Eh ja då sitter man här igen efter lite spel på xboxet, började på en dynasty i nhl 06. Det gick rätt bra för jag har några fuskspelare ;). Jag är så jävla trött, jag kan inte ha sovit många timmar inatt. I can do it!Just nu håller jag på lägger in senaste versionen av rockbox på min ipod, 060619 blir det då. Hoppas dom har lagt till något extra skoj som jag kan leka med. Jag bifogar en bild också så ni får se lite hur det ser ut.Nu ska jag ge mig in i litteraturens värld och läsa lite änglar och demoner. Hej hej hemskt mycket hej.

Av Dennis Höglund - 19 juni 2006 07:57

Det är klart att man glömde bort att man hade bilskola idag klockan 06:40. Jag gick väl och la mig vid 03:30 eller något sånt så jag var ju lagom pigg imorse när min mobil påminnde mig. Jag måste ju säga att det var en sabla tur att jag hade knappat in det i mobilen för annars så hade jag ju missat det. Klockan var väl 06:20 när den började "bling plong pling" jag bah eh vad fan nu då. Ibland blir jag lite stolt över min supermobil, utan den skulle jag inte klara av att hålla några tider alls. Jippi för sony ericssons skapelse, en k750i. Det är även den jag tar mina bilder med ;D.Jag har iof fått lite problem med ljudet i den, det skrapar så att säga jämnförbart med typ en sprucken högtalare, vilket även kan vara fallet. Man får väl lämna in den på service nån gång i framtiden.Som att inte det skulle vara nog med att min mobiltelefon ska gå sönder så har även det trådlösa nätet lagt av hemma. Det är våran accesspunkt som har gett upp och jag som har en laptop måste ju ha trådlöst internet annars försvinner halva meningen med det. Jag beställde en ny 3com switch, en3com ap och två nätverkskablar för mina föräldrars räkning. Hoppas allt blir bra då blir jag lycklig.

Av Dennis Höglund - 19 juni 2006 00:28

Först hade jag tänkt att gå och lägga mig men jag kände mig inge trött. Då fick jag den här känslan av att jag måste ge mig ut och åka lite inlines för dom kostade faktiskt 2k och jag har bara åkt med dom en gång.Jag smög mig ut genom ytterdörren och ner för trapporna i bara strumpor så jag inte skulle väcka alla grannar. Väl utanför tar jag på mig dom och börja åka lite på gården, fan jag måste bara säga det att dom sitter så jävla bra. Lite vingligt och sådär tar jag mig fram och så inser jag att jag har en lång väg kvar tills jag kan börja motionsåka med dom här vilket var tanken när jag köpte dom. Fan såhär svårt minns jag inte att det var att åka förut, kanske är modellen svår för att dom är mest gjorda för att åka fort och rakt fram. Jag tog mig iallfall till en större parkerking och tog några varv för att försöka lära åka något sådär.Tur att man åker när ingen annan är ute så man slipper skämmas... Det är fan inte långt ifrån att man ramlar ibland, när man ska stanna det går nästan inte men jag lyckas iallfall, haha.Känns som att jag ska ta en bild på något bara för att ha en bild att lägga upp, hmm det får bli på skärmsläckaren på xboxet... Enjoy!And thats the way the cookie crumbles.

Av Dennis Höglund - 18 juni 2006 20:50

För några år sen när jag körde moped så var vi mycket i mitt garage och meckade. Då lånade jag en knastertång av en kompis far som jag fortfarande inte har lämnat tillbaka. Han kommer fortfarande ihåg det och tjatar om att han vill ha tillbaka den. Jag hade inget att göra så jag bestämde mig för att åka bort till garaget och leta efter den. Efter fem minuter så hittade jag den långt nere i en låda, haha lite glad man blev.Vi får se om jag vågar lämna tillbaka den imorgon eller om jag smyger nere den i någons ficka :þ....

Av Dennis Höglund - 17 juni 2006 15:19

Jag steg upp för en halvtimme sen, lite seg sådär. Men det är så skönt att bara få sova ut ibland. Idag är det lördag då måste man hitta på något skoj. Det är en oskriven regel som finns, man behöver inte gå ut och dricka men man måste göra något roligt.Jag ska sätta på lite kaffe sen ska jag räkna lite matte eftersom provet jag gjorde inte gick så bra kände jag. Man kanske ska studera lite innan proven, hmm :).Sen att playahead inte funkar som det ska blir man inte lyckligare av, vafan kan dom fixa skiten eller :/.. Det är fan alltid såhär på dagarna när det är mycket folket inne. Snart skaffar jag lunar om det ska vara så.

Av Dennis Höglund - 16 juni 2006 21:55

Då har man varit ute och provat att åka inlines då, jag var inte direkt någon höjdare. Höll fan på ramla ett par gånger, sen att det knappt går att bromsa är ju inte heller så bra. Svänga i en nedförsbacke är inte lätt då man är dålig på att åka och på att bromsa .Så har jag varit och fixat ihop min systers nya dator också, tror aldrig jag har sett en skrivare med så många knappar. Det tog ca 30 sek för den att starta, snacka om skrivare :S.

Av Dennis Höglund - 16 juni 2006 17:42

Nu har jag köpt mina fina inlines, dom höll på lura mig på 500kr men den gubben gick inte ;). Dom är så fina att jag tänkte bifoga en bild. Köpte en massa annat också som inte alls var meningen. Nu är det bara ge sig ut och åka.

Av Dennis Höglund - 16 juni 2006 10:43

Då var man tillbaka ifrån matteprovet i MaB, det gick inte allt för bra. Var lite man hade missat i boken tror jag eftersom vissa uppgifter var lite offside. Man kanske ska räkna dom där repetionsuppgifterna iallfall. Vi får väl se hur det går nästa gång, då ska jag vara mer förberedd.Så när man sitter där inne i matematikens värld med plus,minus och musik i öronen kommer läraren fram och stör. Tydligen så störde min musik dom andra och hon bad mig stänga av, jag kan säga att jag hade rätt hög volym på. Då fråga jag helt snällt om jag bara inte kunde sänka men det gick inte alls. Det satt en brevid mig och lyssnade på musik men det var väl en annan femma, mobba den nya i klassen vettja :/.Äh, who needs volymkontroll anyway!

Presentation

Omröstning

Köper du din musik eller laddar du ner?
 Laddar ner
 Köper och laddar ner
 Köper

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards